Fűtőszőnyeg kalkulátor

Tervezze meg fűtőszőnyeg igényét kalkulátorunkkal!

Fűtőszőnyeg – Fűtőháló

Hatékony fűtés, könnyű telepítés, alacsony beruházási költség

A fűtőszőnyeg jó megoldás azoknak, akik egy gyorsan kivitelezhető, költséghatékony fűtési rendszert szeretnének. Emellett komfortos meleget ad ez a biztonságos padlófűtés rendszer. Megoldás lehet akár: előtérbe, fürdőszobába, konyhába, garázsba, vagy akár a nappaliba.

Egyszerű és olcsó a telepítése:

Egyszerű telepíteni, nem kell feltörni a meglévő padlóburkolatot. Jó hír, hogy könnyedén telepíthető vésés és bontás nélkül. A fűtőszőnyegnek mindössze 3,8 mm vékony helyre van szüksége a járólap alatt. Elhelyezhetjük akár meglévő padlóburkolat felületére legyen az csempe, vagy padlólap. A fűtőszőnyeget a telepítés során a csemperagasztó rétegbe fektetjük le, közvetlenül a hidegburkolat alá. A telepítési eljárásnak köszönhetően, a padló gyorsabban melegszik fel.

Fontos megjegyezni, hogy a fűtőszőnyeg hatékonysága és gazdaságossága attól függ, hogy megfelelően van-e méretezve és használva a helyiség méretéhez és hőszigeteléséhez.

Fűtőszőnyeg kalkulátor

Tervezze meg saját magának lakása fűtőszőnyeg szükségletét!

Adja meg a helység méreteit, és a kalkulátor azonnal kiszámítja Önnek, hogy mennyi fűtőszőnyegre van szüksége. Az ajánlatot emailben a kitöltés után rögtön megkapja.

 

Fűtőszőnyeg, Fűtőháló típusok

Fűtőszőnyeg, Fűtőháló 100 w/m2

Fűtőszőnyeg, Fűtőháló 150 w/m2

Fűtőszőnyeg, Fűtőháló 200 w/m2

Tippek

Fűtőháló telepítésre

Amennyiben nem a mi szakemberünkkel szeretné csináltatni a telepítést, nézze meg a videót. Segít a fűtőszőnyeg tökéletes kivitelezésében!

Tippek

Fűtőháló telepítésre

A videó segít a fűtőszőnyeg / fűtőháló tökéletes kivitelezésében, ha nem a mi szakemberünkkel szeretné csináltatni.

 

Nézze meg a telepítési videót!

error: Content is protected !!